annons
Hem » Debatt » Du har ett år på dig att övertyga oss

Du har ett år på dig att övertyga oss

Riksdagen öppnar idag och du har ett år på dig att övertyga oss. September 2018 närmar sig med stormsteg och valurnorna väntar på att fyllas, vilka vill ha våra röster är något man frågar sig.
Är det samma gamla politiker som mest pratar om vad dom andra inte gjort, utan att man lagt fram något själv. Vad andra inte gjort är inget vi vill höra, vi vill veta vad just du vill göra och hur du tänkt att det ska göras. Vem ska vi lyssna på, nu har du chansen att få oss att tror på just dig.
Vad säger att just du är rätt för mig, vi är trötta på allt tomt prat utan resultat. Vad måste vi göra för att du ska arbeta och ta beslut som betyder något, vilken är du som törs vara obekväm och ta dom svåra besluten. Vilken törs söka nya vägar utan för dom upptrampade stigarna, det är dags att visa framfötterna nu och våga leda vårt land framåt.
September 2018 är inte långt borta, men just då om ett år kan du vara borta från makten om du inte visar att det dig vi ska kryssa på valsedeln. Transportbranschen är trötta på tomt prat, vi är många och irriterade på att inget händer. Vi vill se handling och beslut, inte en utredning som inget ger. En utredning verkar mest vara en ursäkt, en ursäkt för inget kommer till beslut men det ser ut som man gör något.
Det är dags nu att visa oss vad du kan göra, det är nu du måste visa om du är värdig stolen du sitter på. Just din stol kan komma att fyllas av nån som vi tror mer på, då får du stanna  utanför och titta på när besluten fattas. Vi tror på Sverige och framtiden, du har möjlighet att förvalta vårt förtroende se till att ta den. Här stannar Sverige har kommit för att stanna, vi kommer fortsätta ifrågasätta när inget händer.
Vi vill se beslut och resultat, inte utredningar och tomt prat.
Här Stannar Sverige

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*