annons
Hem » Notiser » Hinz tar över agenturen för Palfinger-truckar

Hinz tar över agenturen för Palfinger-truckar

Palfinger Europe har beslutat att Hinz Försäljnings AB tar över agenturen för Palfingers påhängs- och boxmonterade truckar i Sverige. I och med detta ökar nu Hinz sitt utbud av produkter från Palfinger som man haft samarbete med sedan 1973.

Vice vd Magnus Hinz ser fram emot att få utveckla segmentet påhängs- och boxmonterade truckar från Palfinger i Sverige.

– Vi är glada att få presentera tillägget som passar bra in i det övriga sortiment med flera olika Palfingerprodukter att erbjuda kunderna, som också använder påhängs- och boxmonterade truckar. Vidare är det bra logiskt, att kunden kan ta del av all utrustning och reservdelserbjudande för Palfinger från en leverantör i Sverige, säger han i ett pressmeddelande.

– Vi ser potential att utveckla vår verksamhet i Sverige de nästkommande åren. Vi vill självfallet kunna erbjuda den bästa lösningen för servicemarknad till våra etablerade och potentiella nya kundkontakter, säger Palfingers Joe O’Brien, med ansvar för påhängs- och boxmonterade truckar.

Produktsortimentet inom påhängs och boxmonterade truckar inkluderar truckar med kapaciteter mellan 1,5 upp till 2,5 ton.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*