annons
Hem » Notiser » Åkeriägare fick företagspris

Åkeriägare fick företagspris

Helen Thorstensson som driver familjeåkeriet Fjärrmilen i Stenstorp fick i fredags ta emot priset ”Årets kvinnliga företagare”. Priset delas enligt Falköpings Tidning ut årligen av Centerpartiet i Falköping för att uppmärksamma Internationella kvinnodagen och går till en kvinnlig företagare inom kommunen.

– Det är fantastiskt roligt att bli uppmärksammad för det man gör, säger Helen Thorstensson i en kommentar till tidningen.

Fjärrmilen startades 2001 av Helena och Mikael Thorstensson kör bland annat linjetrafik för DHL och har 10 bilar och 13 anställda i åkeriet.

Motiveringen till priset lyder:

”Helen Thorstensson, delägare i Fjärrmilen AB, är en förebild för kvinnligt företagande i ett annars mansdominerat yrke.

Helen är positiv och ser möjligheter i allt, hon har ett stort hjärta och är omtänksam om både personal, familj och vänner.

Hon har varit aktiv i branschen i över 20 år, har alltid många järn i elden och räds inte för att fråga eller säga ifrån om något känns fel. I företaget sköter hon allt administrativt och om det behövs sätter hon sig bakom ratten i en lastbil med släp. Förutom det egna företaget, som idag har tio lastbilar, sitter hon med i transportörsföreningen där hon har hand om personalfrågor och rekrytering.

Helen Thorstensson är en värdig mottagare av Centerpartiets pris till Årets kvinnliga företagare 2019.”

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*