annons
Hem » Notiser » Alla vägar bär till Elmia Lastbil 2014

Alla vägar bär till Elmia Lastbil 2014

Söderifrån, österifrån eller norrifrån, alla vägar bär ändå till Elmia och Lastbil 2014. 40 medlemmar från lastbilsklubben Chauffeurs Vereniging Friesland kommer till Elmia Lastbil 2014. Klubben är en av de största i Nederländerna och första gången som de besökte mässan var 2012. Ett besök som gav mersmak. De rullar in på mässan lördagen den 23 augusti.

– Det är fantastiska bilar som presenteras på Elmia. Bilarna i Skandinavien håller verkligen en klass för sig både bland utställarna och på Nordic Trophy. Vi gillade även att det fanns en hel hall med veteranlastbilar. På 2012 års mässa var vi djupt imponerade och kände att hit måste vi tillbaka säger, Klaas Hoekstra, avgående ordförande för Chaufferurs Vereniging Friesenland.
    
    På vägen till Elmia Lastbil passar gruppen även på att göra ett stopp i Göteborg och Volvo Lastvagnars fabrik i Tuve. Dagen efter fortsätter sedan färden mot Jönköping och det stora lastbilsparadiset på mässan.
    
    – Vi brukar kombinera våra resor med ett besök hos en lastbilstillverkare och för vår del ligger Volvo Lastvagnars fabrik i Tuve bokstavligt talat på vägen till Elmia Lastbil, avslutar Klaas Hoekstra.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*