annons
Hem » Notiser » Amerikanska rullande kapell till Sverige
Ken Weschke, CEO Tarpstop tillsammans med David Overall, VD Berg Kapell

Amerikanska rullande kapell till Sverige

Svenska Kapellskåpet och amerikanska Fastrak Tarp är båda tillverkare av skåp- och kapellösningar för lastbilar. Nu går de in i ett samarbete som innebär att vi får de rullande kapellen på den svenska marknaden.

Förra veckan möttes David Overall, VD Berg Kapell och Ken Weschke, CEO för Tarpstop i Lousville Kentucky för att inleda förhandlingar om samarbete.
– Våra produkter är välbeprövade och kompletterar varandra bra säger David Overall i ett pressmeddelande.

Kapellskåpet är en känd produkt på den nordiska lastbilsmarknaden med lätthanterliga sidodörrar som gör att chaufförer sparar tid vid både på- och avlastning av gods. Fastrak Tarp System är lik kapellskåpet på det viset att lastningarna blir mer tidseffektiva, men är inriktad på mer speciella transporter.

Fastrak Tarp System är ett skjutbart kapellsystem vilket innebär att man kan köra med ett helt öppet flak på sin lastbil eller släp/trailer och på så vis ge åkerier alternativet att köra bred last på vägen u t.ex. hus, fordon och traktordäck för att sedan lasta täckt styckegods på vägen hem. Chauffören slipper alltså täcka över lasten med presenningar vilket är krävande både fysiskt och tidsmässigt.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*