annons
Hem » Artiklar » Best etablerar distributionsnav i Jönköping

Best etablerar distributionsnav i Jönköping

Best Transport förvärva distributionsavdelningen hos June Express i Jönköping. Enligt ett pressmeddelande från Best är etableringen, som gäller från 1 mars 2019, geografiskt viktig.

– Vi på Best Transport är glada och stolta över att vi nu förvärvar June Express distributionsavdelning. Det här innebär att vi på ett bra och effektivt sätt binder samman våra storstäder. Samtidigt säkerställer vi genom etableringen en hög kvalitet på våra hemleveranser i Jönköpingsregionen, säger Niklas Knight, vd för Best Transport.

June Express, som har över 50 års erfarenhet inom transportbranschen, tillför enligt pressmeddelandet Best-koncernen stor kompetens liksom ökad kapacitet i form av chaufförer och fordon.

För June Express betyder avyttringen att företaget nu kan fokusera på kärnverksamheten.

– Vi kommer under 2019 fokusera på vår flyttverksamhet, vilket innebär att vi nu avyttrar distributionsavdelningen. Vår avsikt är att längre fram i år också avyttra budverksamheten. För oss har det varit viktigt att säkerställa att avdelningens drift och inriktning bibehålls. Därför känns det extra bra att det är Best Transport som nu tar över distributionsverksamheten, säger Lars Lundahl, vd för June Express.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*