annons
Hem » Notiser » Bring Frigo bygger nytt i Helsingborg

Bring Frigo bygger nytt i Helsingborg

I mars flyttade Bring Frigo in i en helt ny logistikanläggning i Helsingborg och nu bygger företaget en ny terminal på Långeberga för kylda och frysta livsmedel.

– Nu tar vi nästa steg i utvecklingen mot att samla och modernisera vår produktion i Helsingborg. På strategiskt läge sätter vi redan under hösten spaden i marken. I och med satsningen på Helsingborg har vi för avsikt att flytta delar av våra operativa aktiviteter från Staffanstorp till Helsingborg, säger Peter Haveneth, vd Bring Frigo AB, i ett pressmeddelande.

I Sverige är Helsingborg ett av företagets geografiska satsningsområden och ett viktigt logistiknav där Bring Frigo vill fortsätta att växa. Den nya terminalen blir cirka 9 000 kvadratmeter och skall stå färdig i slutet av nästa år.

– Bring Frigo har en stark position på marknaden för tempererade logistiktjänster. Tillsammans med våra kunder vill vi utveckla framtidens logistiklösningar och just nu riktar vi extra fokus på våra produktionsanläggningar som vi är i full färd med att bygga upp och modernisera, säger Peter Haveneth.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*