annons
Hem » Notiser » Bro & Väg får ny vd

Bro & Väg får ny vd

Gustav Oscarsson, 38 år, har utsetts till ny vd i Bro & Väg. Han efterträder nuvarande vd Peter Ek, som valt att sluta i bolaget. Gustav tillträder som vd senast den 17 februari 2017, med placering i Södertälje.
Gustav kommer närmast från Svevia där han sedan 2013 arbetat som regionchef för Stockholm-Nord inom anläggningsdivisionen. På Svevia har Gustav ansvarat för anläggningsverksamheten med fyra arbetschefsgrupper med en årsomsättning på omkring 800 miljoner kronor och cirka 170 medarbetare. Tidigare har Gustav arbetat på Strabag Sverige i olika chefspositioner mellan 2007 och 2013, senast som arbetschef.
Gustav har mer än 11 års erfarenhet av olika chefsbefattningar inom anläggningsbranschen samt har studerat väg- och vattenbyggnadsteknik på KTH i Stockholm. Gustav började sin yrkeskarriär på Oden Anläggningsentreprenad. Han är född i Lindesberg, bor i dag i Stockholm och är sambo och har 3 barn.
– Förutom Gustavs formella meriter är det min övertygelse att han har de rätta personliga egenskaperna som behövs för att ta ett framgångsrikt företag som Bro & Väg vidare till nya höjder, säger Robert Westin, styrelseordförande i Bro & Väg.
Gustav Oscarsson framhåller att uppdraget som vd i Bro & Väg känns mycket inspirerande.
– Jag kommer så fort som möjligt att försöka bidra till att utveckla företaget mot lönsam tillväxt, säger han. Det ska bli oerhört kul att träffa alla medarbetare och att komma in i företaget så snabbt som möjligt.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*