annons
Hem » Notiser » DAF lanserade ny Tridem på Elmia

DAF lanserade ny Tridem på Elmia

Med den nya axelkonfigurationen introducerar DAF ytterligare en jämnlastare anpassad för de nordiska marknaderna, tridem och 8×4. – Vårt mål är att växa inom segmentet jämnlastare genom att alltid erbjuda lokala svenska- och marknadsanpassade alternativ, säger Försäljningsdirektör Nordic Truckcenter Group Johannes Winberg i ett pressmeddelande. Med den här axelkonfiguration adderar vi ytterligare ett naturligt svenskt alternativ till vår hand av jämnlastaralternativ. I kombination med att vi är Truck Of the Year 2018 och med marknadens längsta nybilsgarantier tror vi detta blir ett starkt alternativ för Sverige:

  • DAF introducerar en Tridem, 8×4*4 Denna tridemkonfiguration kommer att finnas som en DAF FAT CF / XF hjulbas av 3900mm till en maximal hjulbas på 5550mm. Avståndet (centrum till centrum) mellan den tredje och fjärde axeln kommer att vara 1450 mm.
  • Motoralternativ från 300 – 530 hk
  • Samtliga hytter från CF daghytt till XF SuperSpace

DAF har utvecklat denna tridem i samarbete med S.T. System Truck SPA och denna konfiguration kännetecknas av 2 styrda axlar och två drivaxlar (Två alternativ HR1670- eller SR1360-tandem). På grund av den låga vikten och dess 2 styrda axlar är den här typen av lastbil perfekt lämpad för transport av entreprenad, byggmaterial eller avfall enligt nordisk standard.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*