annons
Hem » Notiser » DAF öppnar tillbehörsbutik

DAF öppnar tillbehörsbutik

Idag öppnar Nordic Truckcenter den första fysiska butiken för Truck & Trailer Parts. Konceptet kompletteras även med ett rikstäckande servicenät. Detta enligt ett pressmeddelande från Nordic Truckcenter.

– Vår agentur är rikstäckande med ett centrallager i Markaryd, med över tio MSEK på hyllorna och dagliga leveranser ut i landet. Detta kompletteras med lagerhubbar och leveranspunkter på orter i hela Sverige. Samtliga DAF-auktoriserade verkstäder är naturliga leveranspunkter för TRP och vi lanserar logistiklösningar som innebär att vi kan leverera på dagen. Något av det viktigaste för oss är att vi inte enbart är en leverantör av reservdelar, utan att vi levererar en helhetservice tillsammans med våra servicepartners, säger Veronica Sköld, affärsområdeschef för TRP och projektansvarig hos DAF.

Den officiella invigningen börjar 16.00 torsdag 14 juni hos Nordic Truckcenter i Markaryd. Då visas även resultatet av projekt ”The Flying Swede!”, där allmänheten har fått vara med och designa en egen, retroinspirerad DAF XF för att fira det 90-åriga jubileet sedan DAF grundades.

– Projektet blir en symbolisk milstolpe både i och med den 90-åriga födelsedagen och det faktum att all extrautrustning såsom belysning, inredning och även hydrauliken kommer från TRP-programmet. Tillsammans med partnerna Svetsab, Joma Reklam och Lacktyl så har en av Sveriges i särklass coolaste entreprenadbilar med tipphydraulik tagit form. Bilen kommer att säljas på auktion där alla intäkter för tillbehören går till Barncancerfonden, säger Veronica Sköld.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*