annons
Hem » Artiklar » FH16-klubben manifesterar på Trailer Trucking Festival
Trailer Trucking Festival, Mantorp Park, augusti 2015. Lastbilsutställning. Volvo FH16-klubben.

FH16-klubben manifesterar på Trailer Trucking Festival

I år är det 30 år sedan Volvo presenterade D16-motorn och F16-modellen. Detta ska firas på Trailer Trucking Festival den 25-26 augusti. I år hoppas Boije Ovebrink få se 100 bilar på Volvos och FH16-klubbens manifestation.

Precis som för två år sedan vill FH16-klubben samla så många FH16 och F16 som möjligt under mässan för att visa upp de fina bilarna och allt de används till. Klubben kommer att ha en egen utställningsyta för alla som äger eller kör en Volvo med 16-litersmotor.

– Blir vi riktigt många kanske vi kan slå ett nytt världsrekord, säger klubbens frontfigur Boije Ovebrink.

På fredagskvällen bjuder FH16-klubben och några av klubbens företagspartners alla som anmält sig på en bit mat och dryck med samvaro. För medlemmar i FH16-klubben finns möjlighet till enklare camping på Mantorp Park. Entrébiljett betalas som vanligt, men att visa upp bilen på klubbens yta kostar ingenting.

– Så välkommen att visa kraften hos Volvo med 16-litersmotor på Mantorp Park, säger Boije Ovebrink.

 

Anmälan

Volvo Lastvagnar hjälper FH16-klubben med administrationen och anmälan görs på volvotrucks.se/mantorp senast 30 juni. Glöm inte ange om bilen är en riktig långmilare, över 150 000 mil, för chans till Volvo High Mileage Award.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*