annons
Hem » Notiser » Förare till sjukhus efter olycka på E4

Förare till sjukhus efter olycka på E4

Vid halv sju-tiden på morgonen idag välte ett bil- och släpekipage i Dörarp på E4 i södergående riktning mellan Värnamo och Ljungby. Enligt information från polisen fördes chauffören till Ljungby lasarett med ambulans. Skadeläget är ännu okänt.

Trafiken i södergående riktning är helt avstängd och beräknas vara så fram till 18-tiden idag. Även trafiken i norrgående upplever stora störningar då bärgare och räddningstjänst tar stora delar av vägen i anspråk. Under själva bärgningen kan det bli aktuellt att helt stänga av även norrgående körfält.

Av bilder på nätet att döma rör det sig om en treaxlad vit Volvo FH-kylbil som ligger med högersidan tvärs över körbanan och med ett fyraxlat kylsläpet vält i diket. Olyckan har inträffat på en 2+1-väg avgränsad med vajer. Ekipaget har gått av i början av en raksträcka strax efter där vägen gått över från två fält till ett.

Dagens olycka var inte den första på platsen. I februari 2016 välte ett bil- och släpekipage som körde för Postnord på nästan exakt samma plats. Den gången klarade sig föraren helt utan skador.

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*