annons
Hem » Artiklar » Förlängt avtal för Nordens största lastbilsmässa

Förlängt avtal för Nordens största lastbilsmässa

Trailer, Elmia AB och Sveriges Åkeriföretag har tecknat ett nytt sexårigt avtal om att fortsätta arrangera mässan Elmia Lastbil tillsammans. Det innebär att Nordens största lastbilsmässa fortsätter att inta Jönköping i augusti vartannat år fram till minst 2022.

– Det är unikt att vårt långa ambitiösa samarbete fortsätter. Det visar vilken styrka vi har i vårt gemensamma engagemang och vilken stor betydelse Elmia Lastbil har för lastbilsbranschen, säger Stig Sjöberg, grundare av Trailer som ges ut av medieföretaget Albinsson & Sjöberg.

Elmia Lastbil har arrangerats på Elmia i Jönköping sedan 1983. Den goda relationen mellan arrangörerna och förståelsen för branschen gör att dessa rutinerade partners även framöver rattar mässan tillsammans.

— Vi på SÅ är stolta över vårt långvariga och förnyade samarbete som vi värdesätter högt. Mässan är en enormt viktig arena för branschen att utveckla idéer och affärer samt för att lyfta branschens anseende. Åkerinäringen är en framtidsbransch och det förstärks av mässan, säger Rickard Gegö, vd Sveriges Åkeriföretag.

Den gemensamma avsikten med detta avtal är enligt ett pressmeddelande att fortsätta vara den största mötesplatsen som samlar hela branschen på en och samma plats. Varje mässa lockar runt 35 000 besökare och drygt 400 utställande företag från branschen.

—Vi är mycket glada för att vårt nya avtal står klart. Som en av arrangörerna är vi stolta över förtroendet att fortsatt få bidra till att skapa Nordens största och viktigaste mötesplats för den breda åkerinäringen som är en så oerhört viktig del för att vårt samhälle ska fungera. Mässan betyder förstås också mycket för Jönköping säger Annika Brandin, projektledare för Elmia Lastbil.

Mässan arrangeras nästa gång den 22–25 augusti 2018 på Elmia i Jönköping.

Annika Brandin, Rickard Gegö och Stig Sjöberg signerar nya avtalet

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*