annons
Hem » Artiklar » Hat trick för Ekdahl i Ramsele
Patrick Sterckx, chaufför på Ekdahl Miljö, firade ikväll segern i Nordpokalen på Lastbilsträffen i Ramsele.

Hat trick för Ekdahl i Ramsele

Den stora vinnaren på Lastbilsträffen i Ramsele i helgen blev, för tredje året i rad, Ralf Ekdahl. Med sin Scania S730 ”Arctic Griffin” vann storåkaren från Skurup både Nordpokalen och röstades fram som etta av publiken. Bilens chaufför, Patrick Sterckx, fick ta emot hyllningarna från scen.

– Det är en ära att få förtroendet köra den här bilen och har varit en upplevelse att vara här och tävla med bilen. Jag är inte van med sådant här, sa Patrick när han skulle posera med de fina pokalerna framför Trailers fotograf.

Tvåa i Nordpokalen Blev Micke Malmbergs Åkeri från Visby med sin stilrena Scania S730 och trea Woodtrans från Kristinehamn med sin tuffa Scania S650 timmerbil.

En annan vinnare i Ramsele var Peter Hedman Oljetransporter som med sin mycket välvårdade och stilrena Volvo FH460 tankbil från 2013 utsågs till Lastbilsträffens Favorit. Det innebär en fribiljett till Scandinavian Truck Trophy på Oslo Motor Show sista helgen i oktober som Trailer arrangerar i samarbete med Yrkesbil.

– Jag blir nästan rörd, vi har lagt ner så otroligt mycket arbete på den här bilen genom åren och har gjort det mesta själva. Vi kommer att ge allt för att visa fram bilen från sin allra bösta sida i Oslo, sa Peter Hedman till Trailer.

Lastbilsträffen i Ramsele, i hjärtat av Ångermanland, har kommit att bli en tillställning som lockar både lastbilsentusiaster och allmänhet med sin familjära stämning. Evenemanget äger rum på det natursköna området vid hembygdsgården intill Faxälven och i år deltog runt 300 snygga lastbilar i tävlingen.

Peter Hedmans helvita Volvo FH460 tankbil utsågs till utsågs till Lastbilsträffens Favorit. Det innebär en fribiljett till Scandinavian Truck Trophy på Oslo Motor Show.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*