annons
Hem » Artiklar » Hiab visar ny gaffeltruck för lastbilsmontage

Hiab visar ny gaffeltruck för lastbilsmontage

Hiab, en del av Cargotec, lanserar den nya MOFFETT M5 NX lastbilmonterad gaffeltrucken – den senaste modellen i sin spännande NX-serie av nästa generationens maskiner – på 24-26 januari 2018 på Commercial Vehicle Show i Birmingham, Storbritannien. MOFFETT M5 NX är avsedd för medelstora och tunga arbetsuppgifter, med ett effektivt viktförhållande.

– M5 NX är det senaste tillägget till vårt NX-sortiment av lastmonterade gaffeltruckar, vilket ger ökad operatörsäkerhet och komfort, enklare underhåll och förbättrad stil, allt kombinerat med den prestanda och pålitlighet som förväntas från en MOFFETT, säger Keith Quigley , Senior Vice President, Truck Mounted Forklifts, Hiab.

M5 NX är lätt nog att transporteras på nästan alla lastbilar eller släpvagnar, men den kan lyfta upp till 2.500 kg, vilket ger ett mycket effektivt viktförhållande. Den är tillgänglig med hjälp av Lift AssistTM-systemet, vilket gör att den kan lossas säkert från ena sidan, vilket ger den högsta flexibiliteten i begränsade utrymmen och situationer där en vanlig frontlastningsgaffeltruck helt enkelt inte kan användas. S

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*