annons
Hem » Notiser » Hon blir ny vd i TYA

Hon blir ny vd i TYA

Sigalit Slutbäck blir ny vd i TYA. Sigalit kommer närmast från NCC där hon bland annat varit ansvarig för strategisk ledar- och kompetensförsörjning. Sigalit har en lång erfarenhet av att arbeta med kompetensförsörjningsfrågor i varierande branscher. Hon tillträder sin nya befattning den 1 oktober.
Det framgår av ett pressmeddelande från TYA.
– Vi är mycket glada över att kunna presentera Sigalit som ny vd för TYA, säger Anders Norberg, styrelseordförande i TYA. Hon har en god förmåga att leda en verksamhet och är omvittnat kunnig och kompetent. Vi har stort förtroende för att hon ska kunna leda och utveckla TYA framöver.
Sigalit Slutbäck tycker att det känns spännande att få möjligheten att axla vd-rollen för en så kompetent och respekterad organisation som TYA.
– Jag är stolt och glad över att få möjligheten att tillsammans med TYA:s medarbetare fortsätta det framgångsrika arbete som TYA har levererat genom åren, säger hon. För att attrahera nya personer till, och utveckla medarbetare inom transportbranschens är utbildnings- och kompetensfrågorna mycket viktiga. Jag ser fram emot utmaningen att bevaka och påverka samhällets utbildningar mot transportbranschen.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*