annons
Hem » Artiklar » Humbaurs nya kombinationssläp för lastväxlarflak

Humbaurs nya kombinationssläp för lastväxlarflak

Tyska Humbaur premiärvisade ett nytt kombinationssläp på den Tyska BAUMA mässan, meddelar den svenska importören JB Trailer i ett pressmeddelande. Lastytan är 12m och det går att transportera tex ett lastväxlarflak tillsammans med maskiner.

”Vi har lagt väldigt stort fokus på att inte göra avkall på smidigheten som Humbaur är berömda för när det gäller transport av maskiner, utvecklingen av det nya släpet möjliggör för kunden att kunna transportera ett lastväxlarflak/balja tillsammans med maskiner säger Mattias Blomberg på Svenska JB Trailer som importerar släpet.

Kombinationssläpet är utrustat så att det går att köra maskiner, lastväxlarflak, 20 fots container eller annat gods såsom rör mm. Som standard är det utrustat med stakhål i kantlinan samt mitten och de praktiska lastöglorna utmed hela sidorna som Humbaur är kända för.

Som grund används modellen utrustad med hydraulisk manövrering av ramper på funktionerna upp – ned samt även höger – vänster och har ett helt plant flak förutom en knäck bak för att nå den låga lastvinkeln. Genom att sänka ned låsen till lastväxlarflaken görs ingen kompromiss som är dålig vid enbart maskintransport utan maskiner kan ställas ovanpå.

Dragstången är en Svensk TRAKO som läggs plant på marken vid hantering av lastväxlarflaken, för övrigt är släpet utrustat med 3 meters breddpaket för att kunna transportera breda maskiner.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*