annons
Hem » Artiklar » Iveco får order på 610 Stralis
Iveco Stralis XP

Iveco får order på 610 Stralis

Iveco har undertecknat ett avtal om 610 Nya Stralis med den europeiska företagsgruppen Lannutti. Leveransen kommer att bestå av fyra olika typer av lastbilar som täcker transportbehoven inom de olika sektorer Lannutti Group är verksam inom. Modellerna det handlar om kommer dels från programmet Stralis XP, dels från programmet Stralis NP (naturgaslastbil).

 

Enligt ett pressmeddelande är samtliga XP-modeller som ska levereras utrustade med Iveco Cursor 11-motorer på 460 till 480 hk. NP-modellerna är utrustad med en Iveco Cursor 9-motor med dubbel tank för LNG (Liquefied Natural Gas) som garanterar en räckvidd på upp till 150 mil.

 

– Jag är mycket glad över att se hur vårt samarbete med Lannutti under åren har utvecklats inom nya produktområden. Detta är ett av de viktigaste avtalen i Europa när det gäller antal fordon, säger Pierre Lahutte, Iveco Brand President, i en kommentar.

 

Lannutti Group grundades för över 50 år sedan och har i dag verksamhet i sju europeiska länder: Belgien, Frankrike, Italien, Luxemburg, Rumänien, Spanien och Tjeckien.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*