annons
Hem » Nytt jobb? » Jobb sökes!

Jobb sökes!

Söker jobb som lastbilschaufför, traktor, dumper förare. Västmanland med omnejd.
Jag heter Magnus är 47 år, är tobaksfri och alkohol, drogfri. Ärlighet, rak lojal är mina ledord.
2010 avslutade jag en 10 månader Yrkesförarutbildning på Edströmska i Västerås.
Där vi fick testa på lastväxlare, trailer och bil o släp som vi körde mest med.
Hoppade in ett väldigt kort tillfälle och rangerade på en terminal. Ang. släpvana att köra på väg inga problem alls, men att backa kaj så blir det att öva mera. OBS VIKTIG INFO: JAG HAR TRE DISK BROCK HAR TESTAT JOBB DÄR DE SKA TYP HANDLASTA GASOLFLASKOR ETC OCH DET BLEV EJ LYCKAT, SÅ SKA DET FUNGERA FÖR MIG SÅ GÄLLER KÖRNING TYP SPETSBYTE.
Sedan 2003 jobbade jag på Enköpings kommun slutade där 20141010. (Parkkontoret)
Mina arbetsuppgifter var bla köra traktor med diverse olika tillkopplade redskap såsom jordfräs, slaghack, även en lastväxlarkärra med fjärrstyrd kran. (12 års erfarenhet av olika traktorkranar). Sedan 2010 är jag med på snöjouren, kör lastbil då.
Har sedan 1989 jobbat extra som ordningsvakt när det ges tillfälle. (jobbat 12 år som väktare då olika arbetsgivare).
Har jobbat med fastighetsskötsel, kört lastmaskin i en grusgrop dock ett kort vikariat.
När raka vägen (hotell, restaurang och bensinmack) fanns så jobbade jag under en kort period som natt värd.
Jag har körkortsklass BE CE och har Digitalt förarkort.
Jag har även: Yrkeskompetens bevis för förare.
Utbildnings intyg för Lastbilsmonterad kran upp till 18t/meter
Förarbevis för motvikt och stödbenstruck
Säkerhet på väg
Heta arbeten.
Har inga små barn och kan ställa upp både natt och dag.
För kontakt tele: 0738 – 43 55 44
Mail: magnusvingmar@yahoo.se

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*