annons
Hem » Notiser » Johan utmanar i Volvo Trucks Driver Challenge
Johan Nilsson utmanar i Volvo Trucks Driver Challenge

Johan utmanar i Volvo Trucks Driver Challenge

Sverigefinalen i Volvo Trucks Driver Challenge på Scandinavian Raceway i Anderstorp närmar sig. Onsdagen 3 maj avgörs det vem som får representera Sverige i världsfinalen i Göteborg i september.

I Sverigefinalen, där Trailer Magazine är mediapartner,  kommer det att handla om både bränsleekonomi och precisionskörning och här ställs några nominerade utmanare mot tre chaufförer som vunnit eller varit i toppen i tidigare års tävlingar; Bert ”Knatte” Johansson, Tranås, som vann Volvo Eco Super Driver 2009, Stellan Carlsson, Stellans Åkeri i Karlstad som segrade i Sverigefinalen 2014 och Tommy Jernberg från Sandviken som blev tvåa i Sverigefinalen 2016.

Bland dem som anmält sitt intresse på tävlingens hemsida eller loggats för fina resultat i Dynafleet nominerar Volvo Lastvagnar i Sverige fyra utmanare. Det första av dem är Johan Nilsson, timmerbilschaufför från Segersta i Hälsingland.

Johan, som har mycket fina resultat i Dynafleets rapporter, berättar att han vill fortsätta att utveckla sig själv som chaufför och han ser förstås fram emot att delta i denna tävling.

Volvo Lastvagnar noterar att Johan är en god representant för yrkeskåren och han blir en vass utmanare till tidigare års mästare.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*