annons
Hem » Notiser » Lastbil har kolliderat med vägarbetsfordon på E18

Lastbil har kolliderat med vägarbetsfordon på E18

Tjugo över tio idag gick larmet om en svår olycka vid ett vägarbete längs E18 vid Karlstad. Olyckan har inträffat öster om Karlstad vid Östra Fågelvik.

– Ett vägarbetsfordon ligger i diket och en lastbil står rakt över vägbanan – de har gått ihop på något sätt, säger Malin Pettersson teamledare vid SOS Alarm, till expressen.se.

Det är totalstopp på vägen i västlig riktning men ännu inte klart om skadeläget. Ambulanshelikopter och räddningstjänst är på plats

En kommentar

  1. OJ, så många ggr som jag kom, o hade kört i en vecka på Europa, o kom till Sverige o det var vägarbete, (i.o.f var det massor av sånt på vissa ställen i Tyskland också.) Vägarbetarna är bra, allt är bra, UTOM NATTETID ! För det första. INGENTING SYNS, I DET SKARPA NYA SKENET!!!!! (andra länder har kvar det ”gamla”, som var mycket bättre för ögonen. Jag var många ggr på väg att köra in i vägarbeten. Visserligen jobbar ingen där på natten, men ändå. ALLT P.G.A DET NYA SKENET, SOM FINNS ÖVERALLT, O BLÄNDAR ALLT ANNAT!! tänk bara i kritvit snö, eller regntunga autobahn. REF, syd-Tyskland, Finnmark Norge.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*