annons
Hem » Artiklar » Mini Nordic Trophy – klassisk modellbilstävling
Hör av dig till mässgeneral Bengt Gustafsson om du vill vara med och tävla med ditt bygge i Mini Nordic Trophy på Trailer Trucking Festival den 31 augusti.

Mini Nordic Trophy – klassisk modellbilstävling

Lika självklart som Nordic Trophy är det med modellbilstävlingen Mini Nordic Trophy på Trailer Trucking Festival på Mantorp Park. Vill du vara med och ställa ut din byggnation i tävlingen, som avgörs på lördag 31 augusti, är det nu hög tid att anmäla sig.

I den prestigefyllda modellbilstävlingen tävlar man med plastbyggsatser i skala 1:24/25 och precis som i ”stora Nordic Trophy” delas bilarna in i olika klasser och bedöms av en erfaren jury.

Klasserna är: Dragbilar, Bilar med påbyggnad, Trailer/Släpkombinationer, Emek, Bästa Lack och Bästa Prestation. Publiken får också vara med och kora sina favoriter i det prestigefyllda priset ”People´s Choice”.

Många byggen är minikopior av verkliga förlagor och detaljrikedomen fascinerande att se. Antalet modeller per utställare är begränsat till max fem. Utom tävlan är också modeller i andra skalor och material välkomna.

Du som är intresserad av att tävla, hör av dig så snart som möjligt till Bengt Gustafsson på e-mail: gustafssonbengt18@gmail.com eller på telefon: 070-681 18 42.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*