annons
Hem » Artiklar » Näsmark Trophy flyttar till folkpark
Foto: Jörgen Olofsson

Näsmark Trophy flyttar till folkpark

Näsmark Trophy som arrangerats av Stellan Olofssons Åkeri i Bjurholm sedan 2009 flyttar i sommar in på festplatsen Trillen i Åsele. Festplatsen har renoverats och ska nu återuppstå som folkpark enligt Folkbladet Västerbotten.

En av huvudattraktionerna i sommar blir lastbilsträffen Näsmark Trophy som Stellan Olofssons Åkeri nu kommer att arrangera ihop med Trillen. Enligt tidningsartikeln har redan 25 branschutställare anmält sig till träffen. Exempel som nämns är Volvo, Scania och Michelin. Näsmark Trophy hålls 10 och 11 augusti och till dess räknar man med att ytterligare ett 15-tal branschutställare ska ha anmält sitt intresse. Och förstås ett gäng coola lastbilar. Siffror som nämns är 100 till 150 lastbilar.

Utöver detta erbjuds besökarna även mat, dryck, underhållning och hoppborg. Partyorkestern riff raff ruff intar scenen både på fredagen och lördagen.

Under flera år arrangerades Näsmark Trophy hemma på familjen Olofssons gård men det blev ohållbart i längden.

– Det är 14 gårdar i byn. Det blir lite svårt när ett par tusen personer kommer på besök. Inte minst med toaletter, säger Stellan Olofsson till Trailer.se.

Lastbilsträffen har också huserat på Lycksele travbana, men nu är det alltså Trillen i Åsele som gäller.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*