annons
Hem » Notiser » NCC får arbetsmiljöpris
Stolta vinnare. Leif Ohlsson, projektchef NCC, projekt Hjulsta Norra, och Lotta Bjurén, kvalitets- och arbetsmiljösamordnare NCC, projekt Hjulsta Norra, tar emot priset av Johan Brantmark, projektchef Trafikverket Förbifart Stockholm. Foto Johan Persson och John Bohman.

NCC får arbetsmiljöpris

Trafikverkets E4 Förbifart Stockholms arbetsmiljöpris 2018 går till NCC för arbetsmiljöarbetet i samband med täckning av jordslänt. Syftet med Trafikverkets arbetsmiljöpris är att uppmärksamma insatser i projekt som bidrar till bättre arbetsmiljö.

− Jag är väldigt stolt och glad över att NCC:s arbetsmiljöarbete uppskattas av Trafikverket och våra branschkollegor. Alla i projektet har bidragit i arbetsmiljöarbetet och kan känna sig delaktiga i priset. Säkerheten kommer alltid först på NCC från första dagen i projektet till överlämning, säger Leif Ohlsson, projektchef NCC Hjulsta Norra.

Syftet med Trafikverkets arbetsmiljöpris är att uppmärksamma insatser i projekt som bidrar till en bättre arbetsmiljö. Alla entreprenörer vid projektet E4 Förbifart Stockholm välkomnas att tävla med obegränsat antal bidrag. Bidragen har sedan bedömts utifrån effekt på säkerhet och hälsa, hur många som påverkas och övriga effekter till exempel effektivare produktion, höjd produktkvalitet och minskad miljöpåverkan. Av de inskickade bidragen valde Trafikverket ut finalisterna och efter röstning från entreprenörerna korades NCC som vinnare.

− Priset är ett bra initiativ från Trafikverket att sätta fokus på arbetsmiljön och jag är väldigt glad över att vi vann. Det är också ett bra tillfälle för oss entreprenörer att dela kunskap. Jag fick många bra tips från de andra finalbidragen som presenterades, säger Lotta Bjurén, kvalitets- och arbetsmiljösamordnare NCC, projekt Hjulsta Norra.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*