annons
Hem » Notiser » Nordic Truckcenter samarbetar med Total

Nordic Truckcenter samarbetar med Total

Nordic Truckcenter inleder ett rikstäckande samarbete med TOTAL Nordic. TOTAL är ett stort globalt energibolag som är verksamma inom flera olika affärsområden, utöver fordonsindustrin, berättar företagen i men pressrelease.

Med detta nya samarbete så breddar Nordic Truckcenter sin produktportfölj i Sverige och kan nu erbjuda helhetslösningar för smörjmedel till sina servicepartners och kunder med egna verkstäder. Detta genom att kunna leverera olja i bulkvolymer som lagras på tank. Det kombinerat med möjligheten till pejling av volymen i tanken gör att kunden kan lämna över hela ansvaret till Nordic Truckcenter och TOTAL som levererar både påfyllning och tömning av tankar genom sina väl utbyggda logistiklösningar.

– Med detta samarbete så tar vi ytterligare ett steg mot att vara våra kunders mest kompletta partner! TOTAL delar vår vision om högsta möjliga tillgänglighet för våra kunder och att kunna utöka vår produktportfölj med ännu en helhetslösning där enkelhet står i fokus känns helt rätt och fantastiskt roligt, säger Veronica Sköld, affärsområdeschef på Nordic Truckcenter AB.

TOTAL är verksamma på alla kontinenter och har ca 100 000 medarbetare världen över inom affärsområdena fordon, industri, flyg, bitumen och specialvätskor. Man har flertalet omfattande samarbeten direkt med tillverkare inom fordonsindustrin och är bland annat produktleverantör för fabriksfyllnads till DAF fabriken i Holland.

– Att tillsammans med Nordic Truckcenter kunna leverera smörjmedel till DAF flottan i Sverige känns givetvis bra. Samtidigt är vi en helhetsleverantör och kan leverera på behov från mer eller mindre hela fordonsbranschen, oavsett fabrikat. Nordic Truckcenter kommer med sin försäljningsorganisation att fungera som vår förlängda arm samtidigt som vi genomför många aktiviteter tillsammans, berättar David Björk, försäljningschef för TOTALs fordonsdivision i Sverige.

För att ge samarbetet bästa möjliga start genomfördes en utbildning utav försäljningspersonalen på Nordic Truckcenter. Tekniska experter från TOTALs huvudkontor var på plats och ledde utbildningen tillsammans med TOTALs egen försäljningsorganisation.

– För oss är det viktigt att våra kunder kan känna sig trygga med oss och veta att vi kan det vi säljer, därför är utbildning en viktig del, säger Veronica Sköld. Vårt mål är att ha dem mest lönsamma kunderna i branschen och därför präglas våra satsningar av enkelhet, tillgänglighet och ett gott mått ”know-how”, avslutar Veronica.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*