annons
Hem » Notiser » Ny smart färdskrivare från VDO

Ny smart färdskrivare från VDO

VDO lanserar nu sin nya färdskrivare DTCO 3.0 och går ut med ett pressmeddelande där man beskriver nyheterna som enklare hantering, tydligare display och en smartphoneapp som låter administratören av vagnparken konfigurera färdskrivaren utan verkstadsbesök hör till de viktigaste nyheterna.

Fordonsvardagen blir enligt VDO betydligt enklare för både yrkeschauffören och fordonsadministratören. Föraren drar fördel av det snabbare gränssnittet och en negativ display som är lätt att läsa även i direkt solljus. När förarens lagstadgade rast är över meddelar ”Wake Up”-funktionen att det är dags för avfärd om två minuter. Eventuella manuella tillägg till de förinställda parametrarna kan enkelt göras från förarens smartphone.

Även vagnparksadministratören kan kommunicera med den digitala färdskrivaren via smartphone. Flera funktioner som tidigare krävde ett verkstadsbesök går nu att utföra mycket lättare. Sådant som licenser, individuella larm- och bryttider och registreringsnummer kan ställas in via smartphone. Och vagnparksadministratören kan konfigurera hur färdskrivaren ska agera när föraren slår av tändningen och undvika att dyrbar körtid går förlorad. Det har också blivit betydligt lättare att ställa in vilka kördata som ska exporteras, allt för att underlätta köreffektivitet och undvika överträdelser.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*