annons
Hem » Notiser » Nytt webbaserat lagersystem för Transart

Nytt webbaserat lagersystem för Transart

För att effektivisera sin lager- och logistikhantering har företaget Transart AB nyligen köpt ett lagersystem av Ongoing Warehouse AB.
    – Vi har nu kört systemet några månader och lagt in ett flertal av våra godsägare. Det är enkelt att använda samtidigt som det innehåller den funktionalitet som vi behöver. Viktigt för oss var också att systemet går snabbt att driftsätta eftersom vi växer, säger Tommy Andersson på Transart.
    Ongoing Warehouse är ett webbaserat standardsystem som hanterar bland annat orderhantering, kundinformation, avtal/prissättning, inleveranser, plock, utleveranser och fakturering.
    – Vi kommer i nästa steg att använda lagersystemet ihopkopplat med vårt transportplaneringssystem för att effektivisera hanteringen där vi står för såväl lagring, logistik som transporterna, säger Tommy Andersson.
    Transart AB är specialiserat på logistik- och transport av ömtåligt gods såsom konst, känslig elektronik, Hi Tech-produkter och laboratorieutrustningar. Företaget finns representerat med huvudkontor i Varberg, samt filialkontor i Göteborg och Stockholm.
    Ongoing i Göteborg är ett mjukvaruföretag inom logistik som är specialiserad på warehouse-system.
    

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*