annons
Hem » Notiser » Östschakt får ny vd

Östschakt får ny vd

Under juli månad har Johan Beermann, 49 år, tillträtt som ny vd i Östschakt med säte i Kalmar. Johan Beermann har mångårig erfarenhet från ledande befattningar i åkar- och maskinentreprenörsägda företag. Johan har dessutom under sina yrkesverksamma år skaffat sig ett gediget kontaktnät i bygg- och anläggningsbranschen.
Johan Beermann var under många år anställd i dåvarande Samfrakt och nuvarande GDL Transport med placering i Kalmar där han hade en rad chefsbefattningar. Vid årsskiftet 2015-2016 slutade Beermann av personliga skäl på GDL och befattningen som ansvarig för division anläggning.
Johan Beermann ersätter delvis bolagets tidigare föreståndare – Robert Unosson – som slutade på Östschakt i maj i år.
– Min bedömning är att Östschakt har en stabil position på marknaden och mitt mål är nu att fortsätta utveckla denna positiva trend, säger Johan Beermann till Trailer.se.
Östschakt är en ekonomisk förening som ägs av ett drygt 60-tal medlemsföretag som förfogar över ett 100-tal entreprenadmaskiner och lastbilar.
Östschakt är huvudsakligen verksamma inom bygg- och anläggningssektorn.
Årsomsättningen i Östschakt, som bildades 1972, uppgick 2015 till 122 miljoner kronor. Under innevarande år 2016 beräknas omsättningen i bolaget att uppgå till 135 miljoner kronor.
Östschakt har i dag 6 anställda på kontoret i Kalmar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*