annons
Hem » Artiklar » Peterbilt cab over för sopkörning

Peterbilt cab over för sopkörning

Det har varit återvinngsmässa i Atlanta i helgen och Peterbilt visade sina lösningar för återvinningsindustrin. Sopbilar med andra ord. Man visade den kompakta frambyggda 320 och den lite större torpedbilen 567.

Världens forskare talar om stor potential för återvinningsindustrin Vi förväntas snart ha lika mycket metaller i sopbergen och i gamla installationer som det finns kvar att bryta i våra gruvor. I det här läget vädrar lastbilstillverkare och återvinningsföretag morgonluft.
    Peterbilt är en lastbilstillverkare som vill vara med och leverera smarta transportlösningar. Lösningar som man visade upp på mässan i Atlanta.
    – Återvinningsmarknaden kommer att fortsätta vara en av våra viktigaste marknader och vi fortsätter att, med fullt fokus på att vara marknadsledare med de nöjdaste kunderna, utveckla och erbjuda nya lösningar, säger Charles Cook, Peterbilt’s marknadschef för yrkesprodukter.
    Han berättar också att det kommer en ny Cummins-Westport ISL-G motor som drivs med fordonsgas till 320-modellen. Peterbilt har byggt fordonsgasdrivna lastbilar i 20 år och har en 40 procentig marknadsandel när det gäller fordonsgasdrivna lastbilar klass 6-8.
    
    

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*