annons
Hem » Artiklar » Peterbilt med loftsäng

Peterbilt med loftsäng

Peterbilt tillkännagav introduktionen av modellen 579 UltraLoft tidigare i år och nu har nyckeln till den första 579 UltraLoft överlämnats till David Freymiller, VD och koncernchef i Oklahoma City-baserade Freymiller Trucking. UltraLoft har en hög sovhytt för Peterbilt’s flaggskepp för fjärrtrafik, Model 579, som ska ge den ultimata nivån på förarkomfort och en iögonfallande stil för just denna Peterbilt.

– Modell 579 UltraLoft har utformats för att överträffa kundernas krav, vilket ger ökat utrymme i hytten för lagring och för en bekväm miljö för förare, säger Robert Woodall, biträdande chef för försäljning och marknadsföring Peterbilt Motors Company. UltraLoft är resultatet av samarbetet mellan Peterbilt och många av våra kunder och förare. De bad om det bästa och vi levererade.

Förarens erfarenhet var nyckelfaktorn i utformningen av modellen 579 UltraLoft. Genom att optimera tillgängligt utrymme, innehåller den nya sovmodellen branschledande lagring och komfort. UltraLoft ger förare de största övre och nedre våningssängarna, den bästa takhöjden och gott om plats för att rymma industrins största mikrovågsugn och tillräckligt med utrymme för att passa en 32 tums plattskärms-TV.

Förbättringarna är inte begränsade till förarens erfarenhet. UltraLoft ger en uppskattad 2-procentig aerodynamisk förbättring och en viktreduktion på 220 pund för ännu bättre energieffektivitet, samtidigt som modell 579 håller stilen.

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*