annons
Hem » Notiser » Postnordchaufför misshandlade bilist

Postnordchaufför misshandlade bilist

I onsdags blev en chaufför från Postnord filmad när denna misshandlade en bilist på E6 i höjd med Kungälv. På filmen som publicerats på Aftonbladet kan man se att det råder köbildning på platsen och hur Postnordlastbilen försöker stoppa en bilist från att passera. Till slut blockerar chauffören helt vägen. Han kliver ur lastbilen och går fram till bilisten som öppnat sin dörr. En diskussion uppstår och sedan utdelar chauffören både slag och sparkar mot föraren i personbilen.

Enligt vittnen ska chauffören ha kört slingrigt för att hindra flera upphinnande bilister från att passera honom och vittnet upplever det hela som oprovocerat från den misshandlade bilistens sida.

Efter incidenten körde lastbilschauffören vidare in mot Kungälv. Ett vittne försökte följa efter men tappade bort lastbilen i trafiken.

Postnords kommunikationschef Per Ljungberg har sett filmen och säger till Aftonbladet att han blir extremt upprörd över det han ser. Postnord kommer nu att samarbeta med polisen i utredningen och enligt Per Ljungberg har chauffören kört sitt sista pass för Postnord.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*