annons
Hem » Artiklar » Rasta lanserar nytt lojalitetsprogram
Roger Wallberg, som passade på att ladda ner den nya Rasta-appen, flankeras av Mikael och Daniel Tervaniemi.

Rasta lanserar nytt lojalitetsprogram

Under torsdagen lanserade Rasta sin nya app, som i första hand är riktad till yrkeschaufförer med svenskt C/CE-kort. Detta skedde vid ett event i Ödeshög där Trailer deltog och alla chaufförer som laddade ner den nya appen bjöds på lunch.

– Det var en trevlig dag där vi träffade många av våra läsare och fick många intressanta synpunkter. Framöver räknar vi också med att delta i fler sådana här arrangemang tillsammans med Rasta, säger SL Sjöberg som är Trailers grundare och ansvarige utgivare och som också var på plats under eventet.

Idag har Rasta 25 restauranger från Tönnebro i norr till Hallandsåsen i söder och det finns omkring 80.000 Rastakort som ger en chaufförsrabatt på tio procent.

Med den nya appen tar Rasta ett steg till.

Utöver den traditionella rabatten får yrkeschaufförer med svenskt C/CE-kort en återbäring på tio procent och denna kan man kan handla för vid kommande besök.

– Det blir poäng eller Rastakronor som man så vill. Köper man tio dagens så blir nästa gratis, men man kan också använda poängen för att betala en parkering, mat, dusch eller hotell, berättar Mikael Tervaniemi som är ansvarig för vägrestaurangerna.

Daniel Tervaniemi som tidigare arbetat med bland annat Trägårn i Göteborg kommer nu också att jobba med vägrestaurangerna och det nya lojalitetsprogrammet. Han var också nöjd över att flera hundra chaufförer laddade ner appen under premiärdagen och berättade att man med denna kommer att kunna skräddarsy erbjudanden till chaufförer.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*