annons
Hem » Artiklar » Renault satsar på custom-byggen och racertruck i årets IAA

Renault satsar på custom-byggen och racertruck i årets IAA

Renault Trucks kommer att presentera hela sitt utbud av fordon på IAA 2016-mässan i Hannover 22-29 september. Från Renault Trucks T Maxispace Hög Edition fram till redan ikoniska K -serien. I år är det varumärkets robusthet som man vill framhålla. Besökarna kommer också att hitta MKR-lastbilen precis tillbaka från Dakar och Silk Way Rally i Renault Trucks monter. Renault Trucks kommer att uppvisa nio fordon vid den 66:e IAA-mässan i Hannover från 22 till 29 September 2016 i hall 17, monter A21. Långdistans, konstruktion, distribution, race-lastbil och animationer kommer alla vittnar om historiska robustheten diamant varumärke.

ck-range-event-2

När det gäller fjärrbilar kommer besökarna att kunna se Renault Trucks T Maxispace High Edition, en specialutgåva av T520. Besökarna kommer också att kunna klättra ombord i en uppskuren T-high hytt så att de kan uppskatta ergonomin, sikten och känna på komforten i detta fordon som röstades fram till Truck of the Year 2015 under förra årets Hannover-mässan .

När det gäller anläggningsbilar kommer höjdpunkterna att vara en mycket speciell version av K, som är specifik för den tyska marknaden, Renault Trucks K480 Skorpion, samt MKR Adventure K-lastbilen precis tillbaka från sina senaste framträdanden på Dakar och Silk Way Rally. Den kommer att presenteras för allmänheten för första gången. Lastbilen kommer att vara föremål för särskild uppmärksamhet, eftersom det kommer att vara möjligt att uppleva känslan av att köra ombord den i terrängrally, tack vare två drivande simulatorer.

Besökare vid Renault Trucks monter kommer också att kunna delta i en customverkstad för lastbilar ”Pimp my truck!”. Sven Punke, Marcel Barth och deras team från Truck Tuning Center, som var bland vinnarna med sin lastbil ”Avatar” i sista Fordons Grand-Prix på Nürburgring, kommer att arbeta hårt i ett 300 kvadratmeter stort utrymme som Renault Trucks har reserverats för dem. Airbrushing, demontering och montering av delar, eller till och med originalklädsel för hyttinteriör, kommer at anpassas till en Renault Trucks T High under mässan.
För att ge besökarna möjlighet att följa händelserna i montern och i synnerhet bilbyggarnas framsteg kommer Renault Trucks att erbjuda rapportering från mässa och direktsända ”Pimp my truck!” på sociala nätverk.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*