annons
Hem » Notiser » Scanvo blir DAF-återförsäljare

Scanvo blir DAF-återförsäljare

Scanvo Lastbil AB blir auktoriserad återförsäljare av DAF:s hela sortiment av lastbilar, och öppnar en helt ny service- och verkstadsanläggning utanför Varberg.

– Därmed får vi möjlighet att nå nya kundgrupper. Samtidigt får de svenska åkarna tillgång till en förstklassig verkstad i en region där DAF tidigare inte har haft täckning, säger Mattias Nilsson, vd för Nordic Truckcenter, i ett pressmeddelande.

Med 30 år i branschen och ett säljrekort på över 600 lastbilar under ett och samma år är Scanvo en framgångsrik lastbilsåterförsäljare. Och nu utökar man sitt utbud då de blir återförsäljare för DAFs hela sortiment av lastbilar.

– Med DAF får vi möjlighet att erbjuda våra kunder ett bredare program. Tidigare har vi alltid beställt lastbilar i större partier. Men med DAF har vi möjlighet att köpa in bilar vid efterfrågan, vilket både ger bättre flexibilitet och större kontinuitet. Samtidigt ger det oss möjlighet att arbeta mot nya kundgrupper, bland annat institutionella kunder – till exempel kommuner – som ofta kräver specialanpassade bilar, säger Allan Andersen, vd för Scanvo.

Scanvo har sedan ett år en helt ny service- och verkstadsanläggning intill E6:an i Varberg. På plats finns nu tolv DAF-auktoriserade mekaniker, som har genomgått ett omfattande utbildningsprogram.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*