annons
Hem » Notiser » Schenker tecknar ramavtal med Ongoing Warehouse

Schenker tecknar ramavtal med Ongoing Warehouse

Schenker AB och Ongoing Warehouse AB har nyligen ingått ett ramavtal avseende Ongoings webbaserade lagersystem för tredjepartlogistik. Avtalet innebär att Schenker – för att använda systemet – betalar en månadsavgift per användare. I månadsavgiften ingår nyttjanderätt, support & fria uppdateringar, samt drift av systemet.

Schenker har under senaste halvåret testat och utvärderat Ongoings lagersystem i tre av sina distriktskontor som har tredjepartslogistik. Testet har fallit väl ut. Ramavtalet innebär att Schenker nu utvidgar sitt samarbete med Ongoing – och går vidare och driftsätter fler av sina distriktskontor.
    
    – För Schenker är det kostnadseffektivt att Ongoing har ett modernt standardsystem som tagits fram i samarbete med ett flertal logistikföretag. Dessutom växer Ongoings kundbas löpande. Detta gynnar oss kunder eftersom vi kan dra nytta av vidareutveckling och de EDI-kopplingar som löpande görs, säger Petter Wadmark, Produktchef Lager på Schenker i ett pressmeddelande.
    
    Schenker ser en fördel i att man kan använda ett och samma lagersystem på sina distriktskontor. Att systemet är webbaserat möjliggör också att företagets kunder kan få bättre service och information.
    
    – Vi är glada för ramavtalet och ser fram emot att vidareutveckla vårt samarbete med Schenker. Samarbetet stärker naturligtvis oss som företag – men det stärker också våra andra kunder då systemet vidareutvecklas i takt med inflödet av nya drivande kunder som till exempel Schenker, säger Gerhard Guron, VD för Ongoing Warehouse AB.
    

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*