annons
Hem » Notiser » SD-föreläsning om åkerinäringens villkor

SD-föreläsning om åkerinäringens villkor

Idag lördag ska EU-parlamentariker Peter ”Nalle” Lundgren, som representerar Sverige och Sverigedemokraterna i EU:s transportutskott samt riksdagskandidat Thomas Morell att ha en föreläsning om sin syn av den svenska åkerinäringens villkor. Platsen är Forum på Fågelviksgymnasiet i Tibro. Detta berättar Sverigedemokraterna i Tibro i ett pressmeddelande

Peter Lundgren är ledamot i EU-parlamentet och sitter i parlamentets transportutskott. Efter 30 år som yrkesförare kom Peter Lundgren, efter 30 år som yrkesförare, in direkt i maktens korridorer. Och med sin gedigna erfarenhet från åkeri och transportnäring deltar han idag i den politiska processen inom EU.

Tillsammans med Peter Lundgren kommer också Sverigedemokraternas Thomas Morell att närvara vid föreläsningen. Thomas Morell är riksdagskandidat från Skaraborg och numera också partiets talesperson i frågor gällande yrkestrafik. För många av landets åkare och chaufförer är Thomas ett välkänt namn i kampen mot olaglig inrikestrafik, rattfylleri och annat som påverkar branschen negativt.

Lördag 16 juni kommer de båda att genomföra en föreläsning på Forum i Tibro om sin syn på åkerinäringens villkor och i pressmeddelandet noteras att de också kommer att redovisa hur de skall arbeta för att nå framgång i kampen för de seriösa företagen inom transportnäringen.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*