annons
Hem » Artiklar » Sörman Bil i Borås årets Iveco-återförsäljare

Sörman Bil i Borås årets Iveco-återförsäljare

I samband med Iveco Sweden AB:s årliga kick-off i Köpenhamn delades flera utmärkelser ut. Till Årets Återförsäljare i Sverige 2017 utsågs Sörman Bil AB som är verksam i Borås och Jönköping.

Sörman Bil har enligt ett pressmeddelande två anläggningar som bedriver försäljning av Iveco och som erbjuder full service på Ivecos hela modellprogram, från 3,5 till 60 tons totaltvikt. Sörman Bil etablerade sig i Borås för många år sedan, men har på senare år utökat sin verksamhet med ett försäljningskontor i Jönköping hos Ivecos servicepartner Skeppsbrons Lastbil och Bussverkstad AB.

 

Juryns motivering: ” En oerhört välskött företag med engagerad personal som visar upp fantastiska resultat år efter år.

 

Ägaren Wåge Sörman fanns på plats i Köpenhamn och blev båda glad och stolt över utmärkelsen.

-Jag själv är naturligtvis mycket stolt över utmärkelsen, men jag vill passa på att belysa att det är alla på företaget som har gjort och gör ett fantastiskt arbete. Jag stället stora krav på mig själv och gör det också på mina medarbetare. Så denna fina utmärkelse vill jag dela med alla mina otroligt duktiga medarbetare på Sörman Bil, sade han.

 

Följande utmärkelser delades ut av Iveco Sweden AB:

Årets säljare – light: Johan Lundquist, Iveco Sweden AB i Helsingborg

Årets säljare – medium/heavy: Dennis Blomberg, Iveco Göteborg

Årets gazelle: Carl Busch, TB Bil i Norrköping AB

Årets återförsäljare: Sörman Bil AB, Borås & Jönköping

En kommentar

  1. Det kan knappast vara så att Ivecos modellprogram omfattar bilar med totalvikt upp till 60 ton. Däremot kanske man har modellprogram som klarar upp till 60 tons tågvikt vilket är något helt annat.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*