annons
Hem » Artiklar » Spoilerkit med mera till Scania New Generation

Spoilerkit med mera till Scania New Generation

NORDICC har till Scania New Generation tagit fram ett brett utbud av sidoluftriktare för lastbilar med låga byggnationer som t.ex växelflak, kran- och tankbilar m.m. Hela spoilerkitet bygger endast c:a 5cm över hyttak och c:a 15cm bakom hytten. Oftast kan man dock ej använda dragbilskitet som inkräktar för mycket på utrymmet bakom hytten. Dessa helt nya spoilerkit lovas ha en mycket hög finish.

Dessa aerodynamiska produkter och hjälpmedel går under varumärket Glasdesign Aerodynamics och visas upp på Lastbil 2018 på Elmia i år. Sidoluftriktare till Scania New Generation, chassikjolar till alla lastbilsmärken, V-spoilers och videos på utförda vindtunneltester är en del av vad NORDICC visar upp

Vidare visas chassikjolar till alla märken upp som vi anpassar till den hjulbas som kunden önskar. Chassikjolarna kan även delas på önskade ställen för integrerad verktygslåda. Dessa kjolsatser har även blivit populära för hela bil- & släpekipage nu när sidokjolarna är fullt godkända som sidoskydd.

V-spoilers som är små vortexgeneratorer som fästs bak på lastbil, släp- och trailers kan spara några procent bränsle, samt att de håller bakändarna rena tack vare ett bättre riktat luftflöde. Detta visas även upp i kombination med NORDICCS boattails som nu är patenterade.

Det kommer även att visas upp en video från en av NORDICC:s vindtunneltester, samt den skalmodell som testerna utfördes på.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*