annons
Hem » Notiser » Svevia växer inom utläggning i Mälardalen

Svevia växer inom utläggning i Mälardalen

Svevia division Beläggning utökar sin närvaro i Mälardalen och startar en ny beläggningsgrupp (Utläggning Öst) med Västerås som bas.

– Det är en strategisk satsning för att möta tillväxten i regionen och svara upp mot marknadens behov av kvalificerade tjänster inom asfalt och beläggning, säger Mikael Gunnarsson, Avdelningschef Utläggning, Svevia, i ett pressmeddelande.

Genom etableringen tillför bolaget ny utläggningskapacitet runt Mälaren utöver redan befintliga verksamheter i Örebro och Stockholm. Dessutom stärks leveranskedjan av asfalt från Svevias egna verk i Läggesta, utanför Mariefred och från Arlanda – två anläggningar med fossilfri tillverkning.

Arbetschef för etableringen i Västerås är Stefan Atlija och ny platschef är Tomas Olsson. Båda kommer närmast från befattningar inom Skanska Industrial Solutions.

I och med denna satsning ser Mikael Gunnarsson fram emot att bygga ett ännu starkare helhetserbjudande i Mälardalen. Och det med en organisation som kan leverera allt från ballast och asfalt till den fysiska utläggningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*