annons
Hem » Notiser » Tjejer sökes till nytt tv-program
Arkivbild: fordon/person på bilden har inget med artikeln att göra.

Tjejer sökes till nytt tv-program

Just nu söker produktionsbolaget Fremantlemedia kvinnliga lastbilschaufförer till ett nytt tv-program. Produktionsbolaget, som bland annat äger formatet Ice Road Truckers, är i utvecklingsskedet av ett nytt tv-program där man ska följa kvinnor inom transportbranschen i deras yrkesliv. Enligt ett meddelande från bolaget ligger fokus på glädje och underhållning.

– Vi hoppas även kunna krossa en del fördomar längs vägen, säger Johanna Larsson som är researcher på Fremantlemedia.

Enligt Johanna kommer man göra ett pilotavsnitt i sommar med några utvalda personer som teamet kan följa en dag på jobbet.

– Det är en livsstil att vara i transport som vi gärna vill ta del av. Vi söker efter personer som vill bjuda in oss i förarhytten, bjuda på sig själva och inspirera tittarna.

När väl piloten är filmad kommer den att visas för olika tv-bolag och hittar man någon som nappar på idén kan det mycket väl bli en tv-serie framöver.

Det produktionsbolaget söker är utåtriktade, karismatiska och kunniga tjejer inom transportbranschen. Passar du in på beskrivningen – eller känner någon som gör det – kontakta då Johanna snarast möjligt på johanna.larsson@fremantlemedia.se.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*