annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 1 2018

Trailer 1 2018

Trailer 1 2018 finns nu ute i butik, 120 sidor fullastade med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. Till detta nummer medföljer dessutom 2018 års kalender. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

TUFF PLOGNING. Torbjörn Fjellström och Christer Lestander plogar riksväg 95 över fjället fram till norska gränsen. En av landets tuffaste plogsträckor.

 

GULDBRUN. Med sin guldbruna juvel, en Scania R730 lastväxlare, driver Jimmy Bondesson från Nybrostrand åkeriet Jimmys Allservice.

GRÄVSUG. Grävsugen i Sverige AB har kanske Sveriges största dammsugare i form av en Volvo FH540 8×4 med grävsugaggregat från RSP i Tyskland.

MASKINFLYTT. För ett skogsföretag som Resele Skog är det fördel att ha sin egen maskintransport. Exempelvis en ny Scania R580 med Smemax-byggnation.

LYSANDE. Johan Widén på Stråvalla Maskinstation kör en lysande Volvo FH540 krokbil. Det handlar bland annat om att underhålla vattenledningar.

LÄTTLASTARE. Sofia Grönholm på Löfgrens Transport i Bålsta kör en Iveco Daily med Fassi F70-kran. Bruttovikten är sju ton och lastförmågan 2,7 ton.

DRÖMMEN. Bröderna Karlssons Entreprenad i Norrköping drivs av bröderna Daniel Karlsson och Tobias Arkin. De jobbar hårt men lever sin dröm.

POSITIV. Martina Nilsson, #sockerprinsessan, på Harrie Åkeri i Kävlinge älskar att köra lastbil och vill sprida en positiv bild av yrket som lastbilschaufför.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*