annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 10 2017

Trailer 10 2017

Trailer 10 2017 finns nu ute i butik, 132 sidor fullastade med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, utställningar, mässor, branschnyheter, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. I Detta nummer kan du läsa allt om Trailer Trucking Festival och Nordic Trophy på Mantorp Park. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

REKORD-FESTIVAL. Rekordstort antal bilar i Nordic Trophy! Rekordstor branschutställning! Läs allt om Trailer Trucking Festival på Mantorp Park.

 

PALMS. K. E. Palms Åkeri AB i Trelleborg är ett av Sveriges mer framgångsrika familjeägda åkerier med 35 ekipage i vagnparken.

PÅ HUGGET. Peter Jansson Åkeri AB i Björklinge norr om Uppsala levererar bränsleflis till värmeverk runt om i Uppland och har tre Scania flishuggar.

BLANDAT. Christian Nero från Vetlanda har byggt upp en blandad verksamhet med vägunderhåll, grustransporter och maskinflytter.

LÅGBYGGE. Bjørn Are Strøm från Ringsaker i Norge kör en Scania R730 Topline spannmålsbil med låg påbyggnad från norska Trailerbygg.

SCANIA XT. Trailer var med när Scania fortsatte presentationen av sin nya generation med XT-serien, byggd för tuffa tag inom anläggningssektorn och skogen.

FÄRSK FISK. Isländska Jón & Margeir kör färsk fisk från östkusten genom de karga lavafälten till fiskeindustrin i Grindavik på sydvästra Island.

B-DOUBLE. Bulkåkaren från Helsingfors, Mika Auvinen, har skapat en storvuxen lowrider, ett helt B-Double-ekipage med en Mercedes Actros 2663 som dragbil.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*