annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 10 2018

Trailer 10 2018

Trailer 10 2018 finns nu ute i butik, 136 sidor fullastade med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, utställningar, provkörningar, branschnyheter, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

KVÄLLSPASS. När de flesta av oss börjar varva ner går Ronny Olsson på kvällspasset på E6. Som så många andra chaufförer håller han, och hans MAN TGX, igång transportflödet.

 

FJÄRRTRAFIK. Andreas Olausson har vuxit upp med lastbilar. Han trivs utmärkt på vägarna och är idag en ung åkare, 28 år, som satsar på fjärrtrafik.

TUNGDRAGNING. Det tyska företaget Max Goll är experter på specialtransporter. De använder MAN-dragare och modultrailrar till de svårhanterliga lassen.

ELMIA LASTBIL. Årets stora branschssamling, Elmia Lastbil 2018 i Jönköping, samlade över 400 utställare. Trailer har sammanställt det mesta och det bästa från mässan.

DUBBELT UPP. Delad glädje är dubbel glädje. Kyrkheddige Åkeri har två Scania G490 optimerade för anläggningskörning och körs av far och son Roland och Fredrik Björk.

BRANDEN. När de flesta av oss sov fick Magnus Eriksson i Bengtsfors ett uppdrag som skulle föra honom rakt in i sommarens dramatiska skogsbränder.

UPPLASTAT. 140 tunga utställare ställde ut på Load Up North i Boden. I år var det också premiär för Load Up Truckmeet, ett 60-tal fint stylade bilar kom till start.

KOMBI. Norska Turhus Maskin har en stilig Volvo FH16 750 kombibil som används både som tippbil och dragbil. Trailer har kikat närmare på det fiffiga ekipaget.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*