annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 11 2018

Trailer 11 2018

Trailer 11 2018 finns nu ute i butik, 120 sidor fullastade med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, utställningar, provkörningar, branschnyheter, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. I detta nummer har vi dessutom tio sidor Tema Däck & Fälg. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

NORDNORGE. Sedan 1985 har vägarna till Nordnorge varit som ett andra hem för åkaren Tord Enback. Trailer hängde med på långtur i hans silverfärgade Mercedes Actros 2563.

 

FÄRGSTARKT. Antes Lyft & Transport i Kalmar har ett flertal färgstarka kranbilar i vagnparken. Vi följde en Scania G490 med maffig Palfingerkran på uppdrag på Öland.

FRAMTIDEN. IAA i Hannover är världens största lastbilsmässa. Årets event hade fokus på framtiden med elektrifiering, alternativa bränslen, uppkoppling och autonoma lösningar.

DÄCKNYTT. I ett tio sidor stort temablock kan du läsa om däck och fälgar. Läs om allt från vinterdäckskrav, besök på däckverkstaden och senaste nytt i branschen.

GAUTE. Gaute Lunde är norsk åkare, känd för sina fräscha mörkblå Scanior. Den senaste, en R650 av nya generationen, är bara en vecka gammal när vi hälsar på.

NYA FORD. Ford Otosan i Turkiet exporterar lättlastaren Transit till västra Europa i stor omfattning. Nu hoppas de på att kunna göra detsamma på den tunga sidan med nya F-Max.

GLATT STOPP. Skälen är många för att stanna till vid Circle K:s anläggning utmed E4 nordväst om Hudiksvall. Drivmedel, mat, duschar och gott om plats.

TRADITION. Johnssons Åkeri på Tjörn drivs idag av Patrik Johnsson som är tredje generationen åkare. Verksamheten finns kvar där Patriks farfar Karl-Erik en gång startade.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*