annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 12 2017

Trailer 12 2017

Trailer 12 2017 finns nu ute i butik, 112 sidor fullastade med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, utställningar, mässor, branschnyheter, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

VRÅLSNYGG. Peders Högström Åkeri i Hammerdal har skaffat en ny Volvo FH16 750 tungdragare, ”King Kong”! En urstark hyllning till Peders son Anders.

 

HYTT PÅ VÄG. En av de enskilt viktigaste komponenterna för Scanias lastbilstillverkning, hytten, transporteras av Evald Karlssons Åkeri.

ERLANDSSON. Åkeri AB Arne Erlandsson i Ängelholm startades 1969. Idag har åkeriet ett 50-tal anställda och 28 bilar som rullar i linjetrafik.

VOLVO USA. Idag har Volvo Trucks en marknadsandel på knappt tio procent och med nya VNL hoppas man på att kunna stärka sin position ytterligare.

KÄND FRÅN TV. Tungbärgaren Charles Sporre är känd från ”Vägens hjältar” på Kanal 5. Trailer hängde med under ett arbetspass i Stockholmstrafiken.

BULKJÄTTE. Powder-Trans, som har sin bas i Åbo i Finland, har blivit en nordisk jätte inom pulvertransporter med 100 bilar i vagnparken.

BRÄCKLIG. Att lyfta känsliga glasrutor är en del av vardagen för Daniel Nilsson, DNB Kranbilar i Malmö, och hans Mercedes Arocs 3243 kranbil.

FLEXIBEL. Bäckvalls Åkeri från Offerdal i Jämtland transporterar såväl grus och asfalt som timmer med två välskötta Scania R560 och R580.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*