annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 2 2017

Trailer 2 2017

Trailer 2 2017 finns nu ute i butik, 124 sidor fullastade med härlig läsning om allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, äventyr, branschnyheter, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. Detta nummer innehåller dessutom 30 sidor Tema Skog med fabriksbesök, nyheter, ekonomi och åkerireportage. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

TIMMERMAN. Hans Ekman från Hammarstrand i Jämtland är tredje generation åkare. Han har kört timmer i över 30 år, idag med en safirblå Scania R730 Highline.

 

NYA ÅKERIET. Namnet är kanske missvisande, för Nya Åkeriet i Örebro har anor ända tillbaka till 1938 och drivs idag i tredje generationen.

KASSETT. Lars-Olof Ena från Kållby i finska Österbotten kör asfalt, sand och stenkross med en Scania R730 Highline gruskassett, ett prisat 76-tonsekipage.

FAMILJÄRT. W. Johannissons Åkeri i småländska Åseda är nu inne på femte generationen åkare i det som alltid varit ett familjeägt åkeriföretag.

ÅTERVINNING. Urban Wärme på Lundstams Återvinning i Östersund kör en Volvo FH540 lastväxlare med kran som är specialbyggd för återvinning.

DAF-DRAGARE. Holländaren Kevin Stolk fick själv skapa den DAF 460 FT Space Cab dragbil han till vardags kör med tankcontainrar på Røling Transport A/S.

TEMA SKOG. I ett 30 sidor stort tema-block kan du läsa om allt som rör skogstransporter. Ta del av de senaste nyheterna, åkerireportage och fabriksbesök.

SKOTARE. Trailer hängde med när Ume Assistance skulle leverera en splitter ny Komatsu storskotaren till Hattfjelldal i Norge. En resa på 45 mil enkel väg.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*