annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 2 2018

Trailer 2 2018

Trailer 2 2018 finns nu ute i butik, 120 sidor fullastade med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. I detta nummer har vi dessutom Tema Skog med senaste nytt när det gäller timmer och flistransporter. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

LYSANDE. Med en lysande Volvo FH540 Globetrotter lastväxlare med tippflak servar Tomas Johanssons på Usteryd Transport både Växjö kommun och privatpersoner.

 

LÄCKER. M. Hulterströms Åkeri i Byrsta har en välvårdad och lagom extrautrustad Scania R580 tippbil. Det handlar i huvudsak om gruskörning.

TEMA SKOG. Läs om allt som berör skogstransporter i vårt 35 sidor stora tema-block. Ta del av de senaste nyheterna, åkerireportage och fabriksbesök.

STEG TRE. Introduktionen från Scania fortskrider och nu har turen kommit till bilar primärt avsedda för stadstrafik. En ny sjulitersmotor och L-serien tillhör nyheterna.

SYAB. På Syab Transportgymnasium i Kalmar finns framtidens hopp. Här formas morgondagens åkare och chaufförer. Trailer har träffat några av dem.

RYSK JÄTTE. Robusta Kraz 255B är inte i närheten av vare sig pekskärmar eller fordonsdatorer. Ett riktigt monster från forna Sovjetunionen.

PAKETEXPRESS. Ökad näthandel gör att antalet pakettransporter bara ökar. DHL Express i Västberga distribuerar med sina lättlastare i Stockholmsregionen.

SOLBACKA. 30-årige Jerry kör för Solbacka Åkeri utanför Trelleborg men utgår från hemorten Mariestad där bilen, en fräsch Scania R580 från 2016, är stationerad.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*