annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 3 2018

Trailer 3 2018

Trailer 3 2018 finns nu ute i butik, 112 sidor med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, provkörningar, branschnyheter, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

VOLVO-HJÄRTA. Pelle Bäfwer driver Södra Århults Torv utanför Markaryd och har ett hjärta som klappar för Volvo. I vagnparken finns tre snygga Volvo-ekipage.

 

SKIFTE. Patrik Mähler på Transport i Rå har gått från att vara en lovande alpin skidåkare till att istället vara timmeråkare tillsammans med sin far.

YOUTUBER. Andreas Cöster, chaufför på Allfrakt, är intresserad av trafiksäkerhet och har dragit igång en Youtube-kanal där han tar upp kniviga trafiksituationer.

USA-JÄTTE. Peach State Truck Centers i Atlanta är en av USA:s största lastbilshandlare och säljer årligen omkring 9.000 tunga och medeltunga lastbilar.

BRANDBILAR. Skulle olyckan mot förmodan vara framme är Umeå Airport väl förberedd med tre Buffalo flygplatsbrandbilar byggda på Scania-chassin.

VINTERTEST. Trailer har varit i Trysil men inte för att åka skidor. Istället har vi kört den nya generationen Scania på hala vintervägar.

ÅKARTÄTT. Åkerierna duggar tätt i den lilla byn Önskan utanför Skorped i Ångermanland. Vi har besökt Sundbergs Åkeri som är framgångsrika i glesbygden.

UNDERHÅLL. Flygges Transport i Länna söder om Stockholm är specialiserade på maskintransporter, krankörning, TMA-uppdrag och underhåll längs vägnätet.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*