annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 3 2019

Trailer 3 2019

Trailer 3 2019 finns nu ute i butik, 108 sidor fullastade med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, provkörningar, tester, branschnyheter, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

FAMILJÄRT. Inte nog med att alla i familjen Öhman/Lindell i Västerhaninge kör lastbil. Alla håller sig dessutom till samma genre. Det är kranbil som gäller för hela slanten.

 

ANRIKT. Wettern Logistik i Örserum utanför Gränna är ett anrikt åkeri med bredd och stabilitet. Grus- och schakttransporter utgör en stor del av verksamheten.

FROSTFIRE. Trailer följer arbetet med Svempas exklusiva bygge ”Frostfire”. I detta nummer har vi besökt Aluminiumsvets i Östergötland där bilen nu börjar ta form.

FLISBIL. Det var naturligt för Martin Josefsson från Sandhem att starta eget åkeri. Han har ett både snyggt, fräscht och ändamålsenligt Scania R650 flisekipage.

RETRO. För norrmännen Ole Lermo och Morgan Kire är det ”Old School” som gäller. De kör var sin snygg Scania R580 dragare med bulktrailer på Delmarks Transport.

SKOGEN. Bröderna Jimmy och Mikael Storm från Eksjö delar på körningen av den fina Scania R580 timmerbil som ägs av Sture Gustafssons Åkeri i Österbymo.

SKÅP-TEST. I vinter har Schenker Åkeri i Malmö testat ett nytt koncept för lättlastar-distribution. En Opel Movano vars Krone-skåp har mittgång och hyllor längs väggarna.

ÖVERLEVARE. I lilla Dikanäs i Vilhelmina kommun är Bröderna Bergstens Åkeri en överlevare som lyckats få snurr på verksamheten både sommar som vinter.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*