annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 4 2018

Trailer 4 2018

Trailer 4 2018 finns nu ute i butik, 112 sidor med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, provkörningar, branschnyheter, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

SNÖRIK. Vintersäsongen har varit snörik i stora delare av landet. Åke Boldén från Älandsbro, Härnösand, är en av många som jobbat hårt med sin Scania R500 plogbil.

 

VÄLKÄNDA. Trygve Bengtsons Åkeri i Bromölla är kända för sina klarblå bilar med röd text på vit botten på skåpsidorna. En av flisbilarna körs av Konrad Vistfält.

NONSTOP. Med ett Volvo FH500 dubbeltrailerekipage rullar Elia Express nonstop året runt mellan Halmstad och Höganäs med järnpulver i lasten.

VÄXLANDE. Frida Zettervall på R. Lindgrens Åkeri har en omväxlande vardag. Med en DAF XF460 kör hon det mesta som går att köra med en lastväxlare.

STRÅLANDE. Trailer har följt jobbet med en av tullens mobila fordonsskannrar. Den är byggd på en Volvo FM450 och genomlyser ett trailerekipage på 15 minuter.

HALA VÄGAR. Med utgångspunkt från alla lastbilschaufförers säkerhet på jobbet har Trailer belyst vinterväghållningen och gjort en omfattande lägesbeskrivning.

GILLHOLMS. Enbilsåkare Sven-Inge Gillholm är en mångkunnig man som dessutom kör en MAN, en TGS 35.500 kranväxlaren. Uppdragen är varierande.

LYFTER. Bjännsjö Kranbilar i Umeå är specialiserade på lyft av alla de slag. Det relativt unga åkeriet har vuxit från en till sex champagnefärgade bilar i verksamheten.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*